ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση

Χαλκιδικής 77, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: +30.2310.866410
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Networks: Facebook
Ελάχιστη παραγγελία 3 ευρώ

Τα Προϊόντα μας

ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ Cabernet Sauvignon KTHMA ΧΡΟΝΗ 750ml

Οίνος ερυθρός ξηρός. Προέρχεται αποκλειστικά από την ποικιλία cabernet sauvignon. Η εκχύλιση γίνεται για 10 ημέρες σε ανοξείδωτες δεξαμενές με ελεγχόμενη θερμοκρασία. Κρασί με αρώματα μέντας και καπνού με έντονη κ πολύπλοκη γεύση.

ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ Merlot KTHMA ΧΡΟΝΗ 750ml

Στους λόφους της Καλνίκας με θέα τα σπήλαια της Αλιστράτης και τα όρη Φαλακρού (Δράμας) και Παγγαίου (Καβάλας) καλλιεργείται σε μια έκταση 9 στρεμμάτων η ποικιλία Merlot. Παλαιώνει για 3 έτη στο οινοποιείο. Συνοδεύει φρούτα του δάσους, καθώς και ξηρούς καρπούς.
Σερβίρεται στους 17-18°C. 

ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ Sauvignon Blanc KTHMA ΧΡΟΝΗ 750ml

Οίνος λευκός ξηρός. Η ζύμωση και η παλαίωση του γίνεται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο ατσάλι, δημιουργώντας έτσι ένα κρασί με έντονη και καθαρή γεύση, με νότες εσπεριδοειδών.
Σερβίρεται στους  6-10°C. 

ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ Chardonnay KTHMA ΧΡΟΝΗ 750ml

Οίνος λευκός ξηρός. Συλλέγεται από την περιοχή Τζουβαδέρκα της Αλιστράτης, με έδαφος ασβεστούχο και συνολική απόδοση 1000kgr/στρέμμα. Οινοποιείται με ψύξη κατά την προζυμωτική εκχύλιση, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16°C.
Σερβίρεται στους 7-11°C.

ΟΙΝΟΣ Roze KTHMA ΧΡΟΝΗ 750ml

Προέρχεται από την ποικιλία Cabernet Franc. Η ποικιλία αυτή δίνει ένα εξαίρετο ροζέ κρασί με αρώματα φραγκοστάφυλου και κομψή γεύση με διάρκεια.
Σερβίρεται στους 7-10°C. 

Το καλάθι σας: ( αντικείμενα)

*
*
*
Υποσύνολο:
Σύνολο:
 
Βρίσκεστε εδώ: Home Τα προϊόντα μας sub2 Κάβα Κρασιά