Η επιχείρηση ξεκίνησε το 1986 ως κτηνοτροφική μονάδα και με ένα μικρό παραδοσιακό τυροκομείο μετά την αποφοίτηση του ιδιοκτήτη Ιωάννη Σταθώρη από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.
Το 2005 η παραδοσιακή μονάδα μετατράπηκε σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και εμπορίας τυροκομικών προϊόντων. Η παράδοση όμως παρέμεινε βασική αρχή των νέων παραγωγικών διαδικασιών που ακολουθούν τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Το 2008 η επιχείρηση πιστοποίησε το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων της κατά το πρότυπο ISO 22000.
Η συγκομιδή του γάλακτος γίνεται από κοπάδια που εκτρέφονται σε βοσκοτόπια της Βόρειας Χαλκιδικής μακριά από βιομηχανικές εγκαταστάσεις και κοντά στα σύνορα του Αγίου Όρους. Χρόνια τώρα προμηθεύουμε τις Μονές του Άθωνα με τα αγνά προϊόντα μας και βασιζόμαστε στην παραδοσιακή κρίση των μοναχών στην προσπάθεια μας να τελειοποιούμε κάθε μέρα τα προϊόντα μας ακολουθώντας την παράδοση.
Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν σε ποιότητα και γεύση, όπως το Πετρωτό και το Αθωνίτικο από κατσικίσιο φρέσκο γάλα, το Αγιοτύρι γραβιέρα με πλούσιο άρωμα το οποίο μπορείτε να απολαύσετε σαν Σαγανάκι, το Ελαιοτύρι με λάδι και ρίγανη και τέλος με μαύρο και κόκκινο πιπέρι το Πιπεράτο ή και Καπνιστό.
Παράγουμε προϊόντα αγνά, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, μόνο με φρέσκο γάλα χωρίς πρόσθετα, με παραδοσιακές συνταγές αλλά και με σύγχρονα μέσα διατηρώντας τη γεύση και την ποιότητα που όλοι θέλουν να έχουν στο τραπέζι τους.